Create an Account

Shopping cart

Close

Nu ai niciun produs în coș.

Dreptul de retragere din contract

« Retragerea din contract » se refera la dreptul dvs legal de a renunta la comanda plasata prin efectuarea unui retur de marfa. Acest aspect este reglementat prin legislatia in vigoare, Ordonanța de Urgență nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță. Puteti beneficia de acest drept legal daca sunt indeplinite conditiile de mai jos :

Conditii pentru Retur

Returul se poate face in interval de 30 de zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia comenzii, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere. In acest caz, va rugam sa ne aduceti la cunostinta  decizia dvs, trimitand un e-mail la adresa comenzi@kamar-best.ro si / sau telefonic, la numarul : 0728075851, Departamentul Relatii cu Clientii. Pentru derularea procedurii de retur, este obligatorie completarea formularului de retur primit impreuna cu produsele. Va rugam sa va asigurati ca la completarea acestui formular ne furnizati corect si complet urmatoarele informatii :

1             Motivul pentru care returnati marfa, in cazul in care doriti sa-l inscrieti (« Motiv Returnare ») ;

2            Contul IBAN in care urmeaza sa viram contravaloarea marfurilor returnate, Banca la care este  deschis contul, Nume titular cont bancar;

3            Orice observatie relevanta si care are legatura cu returnarea produselor (« Observatii ») ;

4           Semnatura dvs si data completarii la partea de jos a documentului ;

Dorim sa va atentionam ca returnarea produselor catre sc KAMAR BEST STORE srl neinsotite de formularul de retur completat corect si lizibil, ori necompletarea tuturor informatiilor solicitate, poate atrage dupa sine intarzieri in timpul de procesare a returului respectiv, respectiv de rambursare a contravalorii produselor.

Expedierea Returului

Pentru a fi eligibil pentru returnare, articolul dumneavoastră trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

1)     Introduceti factura si formularul de retur in cutia in care se afla produsul de returnat, ambalat conform cerintelor de mai sus. Sigilati bine coletul.

2) Costurile de livrare ale retururilor de marfa sunt suportate de dvs, retururile putand fi efectuate atunci cand : marimea produsului a fost gresit aleasa, v-ati razgandit in ceea ce priveste alegerea facuta (model, culoare, produs) sau nu ati fost gasit la adresa pe care ati furnizat-o.

3) In vederea returnarii marfurilor, va rugam sa folositi serviciile unei firme de curierat rapid. Nu expediati produsele prin internediul Postei Romane ! Adresa la care se returneaza produsele cumparate de pe robinetulmeu.ro este:

sc KAMAR BEST STORE srl, Bucuresti, sector 3, B-dul Basarabia, nr 250, 030351, . Numar telefon dep. retur: 0728075851

Foarte important : pentru a putea respecta cerintele procedurii de retur, va rugam sa pastrati atat ambalajele si etichetele originale ale produselor, cat si documentele ce au insotit comanda (factura si formular de retur) o perioada de 30 de zile calendaristice de la data receptionarii, pentru eventualitatea in care, ulterior, in acest interval de timp, decideti sa efectuati un retur de marfa.

În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs. poate varia.

Dacă returnați articole mai scumpe, vă recomandăm să utilizați un serviciu de expediere urmăribil sau să cumpărați o asigurare de transport. Nu vă garantăm că vom primi articolul returnat.

Mai multe tipuri de bunuri sunt scutite de a fi returnate. Bunurile perisabile precum alimente, flori, ziare sau reviste nu pot fi returnate. De asemenea, nu acceptăm produse care sunt bunuri intime sau sanitare, materiale periculoase sau lichide sau gaze inflamabile.

Rambursări

Restituirea contravalorii marfurilor returnate de dvs se face intr-un interval de 14 zile calendaristice de la data la care ne-ti anuntat cu privire la decizia dvs a returna marfa.

Rambursarea sumei se face prin virarea acesteia în contul indicat de dvs in formularul de retur, in cazul in care ati achitat comanda ramburs sau direct in contul asociat cardului dvs, atunci cand ati efectuat plata comenzii online.

Va informam ca ne rezervam dreptul de a amana rambursarea sumei pana la data receptionarii produselor returnate de dvs.

Rambursări întârziate sau lipsă

Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi contul dvs. bancar din nou

Atunci, contactați compania emitentă a cardului dvs. de credit, poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. este publicată oficial.

În continuare, contactați banca dvs. Există adesea un timp de procesare înainte ca o rambursare să fie postată.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la comenzi@kamar-best.ro.

Articole de vânzare

Numai articolele cu preț obișnuit pot fi rambursate. Articolele cu pret redus de vânzare nu pot fi rambursate.

Schimburi

In cazul in care solicitati inlocuirea produsului returnat cu un altul, pentru acest nou produs este necesar sa plasati o noua comanda pe care o veti achita separat, prin metoda de plata dorita.

Gifts

Dacă articolul a fost marcat ca si cadou la cumpărare și expediat direct către dvs., veți primi un credit cadou pentru valoarea returnării dvs. Odată ce articolul returnat este primit, vi se va trimite un certificat cadou.

Aveti nevoie de ajutor?

Contactați-ne la comenzi@kamar-best.ro pentru întrebări legate de rambursări și returnări.

Deschide WhatsApp
💬 Va putem ajuta?
Buna ziua, Va putem ajuta? Politică de rambursări și returnări - https://kamar-best.ro/refund_returns
%d blogeri au apreciat: